Informaţii utile

CNM organizează consultăril publice cu APL și serviciile comunale din raionul Călărași privind utilizarea izvoarelor


Pe data de 28 ianuarie 2015, la ora 10.00, în incinta Consiliului Raional Călărași, vor avea loc consultărilor publice cu autoritățile publice locale și serviciile comunale din raionul Călărași privind utilizarea izvoarelor și efectele economico-ecologice în raionul Călărași dar și  evacuarea și transportarea apelor uzate din comunitate la stația de epurare a or. Călărași.


Agenda discuțiilor cuprinde un șir de subiecte precum: utilizarea izvoarelor și efectele economico-ecologice în raionul Călărași, prezentarea inițiativei „+ 3 izvoare pentru rîu-în fiecare an”, conlucrarea autorităților publice locale cu serviciile comunale în vederea evacuării și transportării apelor uzate din comunitate la stația de epurare a or. Călărași

 

La eveniment vor participa Ina Coșeru, președintele Centrului Național de Mediu (CNM), Ilie Rău, președintele Consiliului Raional Călărași, Iuliana Cantaragiu, expert proiecte CNM, Mihai Mustea, manager de program CNM

Aceste consultări publice se realizează cu scopul de a informa și consulta populația din regiune cu aspectele ce țin de utilizarea izvoarelor și efectele economico-ecologice în raionul Călărași dar și  evacuarea și transportarea apelor uzate din comunitate la stația de epurare a or. Călărași.

La eveniment sunt invitați toți cei care vor să afle mai multe referitor la acest subiect.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la nr: 022 83 67 27. Persoană de contact Mihai Mustea, Manager de Program, Centrul Național de Mediu.
  


Vizualizari: 595

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii