Informaţii utile

Pentru toţi tinerii din întreaga ţară, Centrul Naţional de Mediu lansează concursul ,,Plantează-ţi viitorul''


Rețeaua Tinerilor Ecologiști ,,Iubește-ți râul’’ reprezintă o rețea de tineri activi, interesați de problemele mediului înconjurător  și iubitori ai Naturii. Pe parcursul a celor trei ani de existență, tinerii din cadrul rețelei s-au implicat și au realizat un șir de acțiuni menite să informeze publicul larg despre rezultatele impactului negativ asupra mediului înconjurător.

Astfel, cu scopul de a extinde la nivel național Rețeaua Tinerilor Ecologiști și de a planta fâșii de protecție de-a lungul râurilor din țară, se lansează concursul ,,Plantează-ți viitorul’’, care se va desfășura în perioada martie - octombrie 2016.  Concursul încurajează participarea tinerilor din întreaga  ţară şi mobilizarea autorităţilor publice locale pentru a se implica în procesul de plantare a puieţilor de salcie.

Concursul se va desfăşura în două etape: etapa de plantare a puieţilor, câştigătorul căreia se va alege cu 1000 USD şi etapa de prindere a puieţilor plantaţi, iar pentru această etapă premiul este de 1250 USD.

Accesează aici regulamentul concursului ,,Plantează-ţi viitorul'', iar formularul pentru înregistrare îl descărcaţi aici

Deci, te invităm să participi la concurs! Vei câştiga nu doar o sumă de bani, dar şi o bună experienţă de a lucra în echipă, vei învăţa cum să ai grijă de o fâşie plantată de-a lungul unui râu şi cu siguranţă vei deveni un bun ecologist.
Pentru detalii suplimentare contactați-ne la numărul de telefon: +373 22106681

Acest concurs este organizat în cadrul inițiativei ,,Iubește-ți râul'', în parteneriat cu Agenţia ,,Apele Moldovei'' şi Moldsilva, iniţiativă susținută financiar de către fundația americană EcoCatalyst Foundation

             

Vizualizari: 549

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii