Informaţii utile

Ghid pentru elevi. Cum să pregătești materialul săditor pentru a planta o fâșie de protecție a unui râu?


În cadrul concursului național ,,Plantează-ți viitorul'', pentru a facilita procesul de pregătire a materialului săditor destinat plantării fâșiilor de protecție a râurilor din țară, Centrul Național de Mediu a realizat un ghid informativ și util pentru persoanele interesate. În acest ghid, veți găsi răspunsurile la toate întrebările care vă frământă: Ce tip de puieți pot planta? Care este distanța potrivită între ei? La ce distanță de râu se plantează? Cum pot pregăti din timp materialul săditor, sau dacă n-am reușit ce pot să fac? Pentru a primi răspunsul la aceste întrebări și pentru a fi cât mai informați, accesați acest link și descărcați ghidul.

Deci, vă invităm să participați la concursul ,,Plantează-ți viitorul'', veți câştiga nu doar o sumă de bani, dar şi o bună experienţă de a lucra în echipă, veți învăţa cum să aveți grijă de o fâşie plantată de-a lungul unui râu şi cu siguranţă veți deveni un bun ecologist.
Pentru detalii suplimentare contactați-ne la numărul de telefon: +373 22106681

Acest concurs este organizat în cadrul inițiativei ,,Iubește-ți râul'', în parteneriat cu Agenţia ,,Apele Moldovei'' şi Moldsilva, iniţiativă susținută financiar de către fundația americană EcoCatalyst Foundation
               


Vizualizari: 543

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii