Informaţii utile

Spălat curat şi nepoluant!


CUM să faci curat lună în casă, să speli rufele şi hainele fără ca să aduci daune mediului înconjurător, mai ales resurselor de apă vei afla de la artizanii şi specialiştii pe care îi vei putea întîlni în Grădina Publică „Ştefan cel Mare” la evenimentul „Detergenţii şi mediul”, sîmbătă 4 august!

Evenimentul ÎNCEPE de la ora 10, şi va dura 5 ore.

Sunt invitaţi toţi cei cărora le pasă de sănătatea lor, a persoanelor dragi, dar nu în ultimul rînd şi de mediu, pentru ca să afle:

Începînd cu ora 12.00 vei putea participa la discuţiile despre impactul detergenţilor asupra mediului şi sănătăţii cu specialişti chimişti, medici şi reprezentanţi ai „Apă Canal”.

Producătorii locali şi distribuitorii de detergenţi ecologici ne vor povesti despre şi ne vor demonstra produsele începînd cu ora 13.00, la un atelier dedicat diferitor branduri de detergenţi ecologici pe care îi poţi găsi pe piaţa Moldovei.

În timp ce părinții vor fi antrenaţi la ateliere şi vor face cumpărături, copii vor avea parte de ateliere de pictură pe ghips, facepainting şi un concurs de desene cu premii pentru toţi.

Câțiva producători locali vor fi prezenți la eveniment cu produsele lor.

DE CE SĂ VII LA ACEST EVENIMENT?

Gospodine şi gospodari! Vă așteptăm în Grădina Publică “Ştefan cel Mare”, lângă havuz, de la ora 10 până la 15!

Intrarea este gratuită!Evenimentul este organizat în cadrul proiectului  ”Implicarea grupurilor ţintă în promovarea managementului integrat pe rîuri mici din Republica Moldova” este implementat de Centrul Național de Mediu, în baza grantului oferit din Proiectul SDC-ADA ”Consolidarea cadrului instituţional în sectorul de apă şi sanitaţie în Republica Moldova (Faza 01)” ” susţinut financiar de Agenţia „Apele Moldovei”.


Vizualizari: 186

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii