Informaţii utile

Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 8-a Ce-a de-a opta zi a expediţiei pe rîul Bîc este şi ultima aventură a acesteia
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 6-a }n dimineaţa zilei a şasea, am fost foarte nerăbdători să realizăm programul elaborat de organizatorii expediţiei.
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 5-a Înarmaţi cu perseverenţă şi răbdare, cei 25 de tineri ecologişti şi-au continuat traseul în municipiul Chişinău, parcurgînd circa 15 km.
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 4-a Străşeni, 11 Iulie 2013 — Echipa de tineri, de 25 de persoane, care au pornit într-o expediţie pe rîul Bîc ,pentru a salva şi-l readuce la viaţă
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 3-a Incitanta expediţie pe rîul Bîc continuă. Drumul pe care urma să îl parcurgem, desigur , pe jos, avea circa 25 de km, traseul fiind Călăraşi – Străşeni.
detalii
Primele impresii din expeditia ecologica a tinerilor pe rîul Bîc Astăzi s-a dat startul primei expediţii ecologice a tinerilor pe râul Bîc, a cărei scop este indentificarea problemelor rîului Bîc. Noi, 25 de tineri interesaţi de aceasta cauză ne-am adunat la Chişinău, din întreaga republică, apoi am pornit entuziasmaţi spre satul Temeleuţi, pentru a incepe drumul de la izvorul râului Bîc.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii