Informaţii utile

Prima rundă de Consultări Publice pe marginea Strategiei de Comunicare privind Apele de Suprafaţă a avut loc Ieri, 25 iulie, OT Chişinău a Mişcării Ecologiste din Moldova în parteneriat cu Centrul Naţional de Mediu au organizat prima rundă de Consultări Publice pe marginea Strategiei de Comunicare privind Apele de Suparafaţă, document elaborat în cadrul proiectului „Consolidarea Societăţii Civile din Moldova pentru un Mediu îmbunătăţit” implementat de Miliekontakt International prin prisma programului MATRA a Guvernului Olandei.
detalii
Spre atenţia reprezentanţilor mass-media - Oferă şi tu o şansă de salvare râului Bâc! Dacă nu eşti indiferent şi vrei să contribui la salvarea râului Bâc, vino mâine la Întâlnirea cu Donatorii din Republica Moldova din sectorul APĂ. Reamintim că evenimentul va avea loc mâine 29 mai, 2012 în incinta hotelului „ Flowers”, sala de conferinţe „Rose”, ora 10.00.
detalii
Centrul Naţional de Mediu a organizat o şedinţă de lucru pe tema perspectivelor folosirii surselor de energie regenerabilă e data de 25 mai 2011, Ministerul Mediului în cooperare cu Centrul Naţional de Mediu a organizat o şedinţă de lucru pe tema perspectivelor folosirii surselor de energie regenerabilă (SER) în sectorul rezidenţial în Republica Moldova.
detalii
Consiliul de Bazin Bâc s-a întrunit într-o nouă şedinţă La 15 mai a avut loc o nouă şedinţă a Consiliului de Bazin Bâc. Aceasta s-a desfăşurat în incinta Agenţiei „Apele Moldovei” adunând împreună membrii Consiliului şi reprezentanţi ai APL-urilor situate în bazinul râului Bâc, reprezentanţi ai Institutului de Proiectare a Sistemelor de Gospodărire a Apelor „Acvaproiect” şi alte părţi interesate.
detalii
Întâlnirea Consiliului de Bazin Bâc cu partenerii de dezvoltare - un pas spre reabilitarea ecologică râului Bâc Astăzi, 29 mai 2012, în incinta hotelului „Flowers” a avut loc Întâlnirea Consiliului de Bazin Bâc cu Partenerii de Dezvoltare din sectorul apă. Acest eveniment a adunat împreună circa 50 de persoane cărora le pasă de problemele ecologice stringente din bazinul râului Bâc, persoane care sunt conştiente că doar cu forţe comune se va reuşi salvarea şi reabilitarea ecologică a acestuia.
detalii
A N U N Ţ privind organizarea FOR-ului ONG-urilor de mediu FORUL ONG-urilor de Mediu – redeschidem ușa către dialog intersectorial! Perioada istorică de tranziţie, traversată de societatea ţării noastre la momentul actual, este o provocare pentru toţi actorii implicaţi, în vederea consolidării dialogului şi creării de parteneriate, având un sigur scop – dezvoltarea societăţii.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii