Informaţii utile

Centrul Național de Mediu și organele de control ale statului în acțiune Pe data de 24 aprilie 2014, a fost semnat Acordul de Colaborare între Centrul Naţional de Mediu, Inspectoratul General de Poliţie şi Inspectoratul Ecologic de Stat. Documentul prevede cooperarea între aceste trei instituţii în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor în domeniul protecţiei mediului.
detalii
Activități de instruire privind monitorizarea calității apei în râurile Tigheci și Larga realizate de Centrul Național de Mediu La data de 23 aprilie 2014, în incinta Liceului Teoretic “Dimitrie Cantemir” or. Cantemir, s-a desfășurat un seminar de instruire a profesorilor de biologie și geografie cu tematica “Monitorizarea biologică a calității apei râurilor Tigheci și Larga”.
detalii
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Semnarea Acordului de Colaborare dintre CNM, IGP și IES privind Prevenirea, Contracararea și Depistarea Contravențiilor și Infracțiunilor Ecologice
detalii
Termen extins pentru înregistrare la Concursul Ecologic Național
detalii
CNM aduce mulțumiri tuturor celor implicați în campania de salubrizare CNM aduce mulțumiri tuturor celor implicați în campania de salubrizare "Iubește-ți rîul!"
detalii
Campania de salubrizare amînată Adresare către instituțiile media şi voluntarii implicaţi.
detalii

Articole

Cum a fost la ”Detergenții și Mediul”


24.09.2018 detalii

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii