Informaţii utile

Comitetul de Subbazin al r.Ichel s-a întrunit în ședință
detalii
Managementul deșeurilor în țările Parteneriatului Estic
detalii
Declarația Societății Civile privind monitorizarea Acordului de Asociere pe aspectele protecției mediului La data de 22 februarie 2017 a avut loc Forumul Civic privind monitorizarea Acordului de Asociere pe aspectele juridice, securitate energetică și protecție a mediului, la care au participat reprezentanți ai Guvernului, societății civile, partenerilor de dezvoltare și experți independenți. În urma lucrărilor și concluziilor Forumului, organizațiile societății civile au venit cu o declarație adresată Prim-ministrului al Republicii Moldova, deputaților Parlamentului Republicii Moldova, precum și partenerilor de dezvoltare.
detalii
More for more, less for less Forumul Civic de monitorizare a implementării Acordului de Asociere este evenimenul care va întruni cei mai importanți factori de decizie și reprezențanți ai societății civile pentru a face bilanțul reușitelor din 2016 și a seta prioritățile pentru anul 2017, pentru o conlucrare mai eficientă și rezultate mai impresionante.
detalii
Forumul Civic de monitorizare a implementării Acordului de Asociere
detalii
Christmas ECO DECO a adunat cele mai simpatice decorațiuni de Crăciun și și-a desemnat cîștigătorii! Responsabil, ingenios și creativ – așa a fost evenimentul Christmas ECO DECO. 60 de echipe, din diferite localități și instituții de învățământ, și-au expus lucrările, prezentând juriului și publicului larg creații originale și eco-responsabile.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii