Informaţii utile

Fâșiile de protecție a râurilor: solidarizare comunitară pentru un viitor mai bun! Schimbările climatice se întâmplă zi de zi și ne schimbă viața, afectează mediul în care trăim și ne amenință existența cu care ne-am obișnuit. Consecințele poluării mediului înconjurător devin tot mai vizibile: astăzi avem rîuri cu puțină apă sau secate complet, specii de plante, arbori, animale și păsări dispărute sau pe cale de dispariție, nu mai recunoaștem verile în care pămîntul arde sau suferă de inundații fulger, ducem dorul iernilor cu multă zăpadă.
detalii
Monitorizarea biologică a apelor - metodă însușită cu succes de către elevii din subbazinul râului Răut „Râuri curate – viață de calitate” – acesta este scopul pentru care echipa Centrului Național de Mediu lucrează zi de zi, generează idei și implementează proiecte, pentru ca fiecare dintre noi să ne putem bucura de un mediu curat la noi acasă.
detalii
Ce ne așteapă la RiverFest 2016? RiverFest din 8 octombrie 2016 este ziua în care ne vom readuce aminte cât de important este apa pentru viața noastră. Cu toate că unii ar spune că nu au nevoie de apă, că nu ar consuma apă, etc., aceasta înseamnă doar faptul cât de departe sunt ei să înțeleagă că fără apă nu pot trăi și ce drum lung mai au de parcurs pentru a învăța acest lucru.
detalii
RiverFest „Iubește-ți râul!” - cel mai TARE festival al apelor din Moldova
detalii
Vino la cel mai mare festival al apei din țară - RiverFest ,,Iubește-ți râul''!
detalii
Cum s-au desfășurat ultimile zile din cadrul expediției tinerilor pe r. Răut?
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii