Informaţii utile

Centrul Național de Mediu organizează consultări publice cu populația din comuna Calfa, r. Anenii Noi vis a-vis de calitatea proastă a apei r. Bîc și impactul asupra sănătății populației Pe data de 17 iulie 2014, la ora 16.00, în incinta primăriei Calfa, raionul Anenii Noi, vor avea loc consultări publice cu populația din localitate vis-a-vis de calitatea proastă a apei din r. Bîc și impactul apelor poluate asupra sănătăți populației.
detalii
Interviu acordat de cîţiva participanţi ai taberei de vara "Iubește-ți rîul!"
detalii
Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” merg la Parlament pentru a discuta starea deplorabilă a rîurilor din Moldova Participanții taberei de vară „Iubeşte-ţi rîul!”, vor avea o întâlnire cu un grup de parlamentari şi membri ai Comisiei mediu şi schimbări climatice, marţi, 15 iulie 2014, la ora 10.00, în incinta clădirii Parlamentului.
detalii
Centrul Naţional de Mediu a organizat tabăra de vară "Iubeşte-ţi rîul!" pentru tinerii lideri ecologişti din Moldova În perioada 29 iunie – 06 iulie 2014, a avut loc tabăra de vară mobilă „Iubește-ți rîul!”, activitate realizată de Centrul Național de Mediu, susținută financiar de Ambasada SUA la Chișinău, adresată tinerilor lideri în domeniul protecției mediului.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a şaptea Sâmbăta, pe 5 iulie, tabăra ,,Iubește-ti râul!” este in plina acțiune.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a şasea Astăzi, vineri, 4 iulie, grupul nostru a trecut printr-o adevărată încercare pentru a determina populația bazinului rîului Tigheci să protejeze rîul. Noi am parcurs la pas 26 de km de-a lungul rîului. Ziua a început devreme, la ora 7:00, pentru că această expediție trebuia foarte bine planificată, îndeosebi pentru că în urma marșului urma să organizăm un flash-mob în orașul Cantemir.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii