Informaţii utile

+3 izvoare în fiecare an - politica locală propusă de Centrul Național de Mediu pentru a spori debitul de apă în rîul Bîc Pe data de 9 iunie 2014 echipa Centrului Național de Mediu a efectuat o vizită de studiu în satul Temeleuţi, raionul Călăraşi.
detalii
Franța își plătește cetățenii dacă merg cu bicicleta la serviciu Francezii au dat startul unui experiment de șase luni, ce are drept scop motivarea cetățenilor să aleagă bicicleta ca mijloc de transport. Astfel, 20 de instituții își vor plăti angajații cu 25 eurocenți pe kilometru, dacă aceștia vor veni la serviciu cu bicicleta.
detalii
33 DE ȘCOLI DIN UNSPREZECE ȚĂRI EUROPENE ȘI-AU PREZENTAT PROIECTELE DE MEDIU ÎN CADRUL CELEI DE-A ȘASEA EDIȚII A PROGRAMULUI INTERNAȚIONAL „ȘCOLI EUROPENE PENTRU O PLANETĂ VIE“ Chișinău, 5 iunie – În perioada 2-5 iunie are loc, la Moieciu de Sus, județul Brașov, România, evenimentul care marchează încheierea celei de-a șasea ediții a programului internațional „Școli europene pentru o planetă vie"(ESFALP), organizat de WWF cu sprijinul Fundației ERSTE. 33 de școli din unsprezece țări europene au pregătit și realizat diferite proiecte de mediu, dintre care 3 din Republica Moldova. Împreună, participanții au creat, de asemenea, bazele „Zilei ESFALP a râurilor" /„ESFALP River Day“, care va avea loc în toamna acestui an.
detalii
În Moldova se va desfășura un maraton verde
detalii
Aplică acum la tabăra de vară
detalii
CNM ÎNCHEIE SERIA DE INSTRUIRI DE MONITORING AL CALITĂȚII APEI PENTRU TINERII DIN BAZINELE RÂURILOR TIGHECI ȘI LARGA In perioada 01-30 mai 2014, Centrul Național de Mediu desfășoară o serie de instruiri practice privind monitorizarea calității apei în râurile Tigheci și Larga prin identificarea macronevertebratelor acvatice
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii