Informaţii utile

Festivalul Tinerilor Ecologiști a adunat sute de tineri din întreaga Moldova Sâmbătă, 10 mai 2014, Teatrul „Eugen Ionesco” a fost gazdă a Primului Festival al Tinerilor Ecologiști cu genericul „Iubește-ți rîul!”, organizat de Centrul Naţional de Mediu cu susținerea financiară a Ambasadei SUA la Chișinău și cofinanțat de fundația americană „EcoCatalyst Foundation”.
detalii
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Festivalul Național al Tinerilor Ecologiști
detalii
LISTA PARTICIPANȚILOR ADMIȘI PENTRU PARTICIPARE LA FESTIVALUL TINERILOR Lista finaliștilor care vor evolua pe data de 10 mai în cadrul festivalului ecologic IUBEȘTE-ȚI RÎUL!
detalii
Centrul Național de Mediu și organele de control ale statului în acțiune Pe data de 24 aprilie 2014, a fost semnat Acordul de Colaborare între Centrul Naţional de Mediu, Inspectoratul General de Poliţie şi Inspectoratul Ecologic de Stat. Documentul prevede cooperarea între aceste trei instituţii în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor în domeniul protecţiei mediului.
detalii
Activități de instruire privind monitorizarea calității apei în râurile Tigheci și Larga realizate de Centrul Național de Mediu La data de 23 aprilie 2014, în incinta Liceului Teoretic “Dimitrie Cantemir” or. Cantemir, s-a desfășurat un seminar de instruire a profesorilor de biologie și geografie cu tematica “Monitorizarea biologică a calității apei râurilor Tigheci și Larga”.
detalii
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Semnarea Acordului de Colaborare dintre CNM, IGP și IES privind Prevenirea, Contracararea și Depistarea Contravențiilor și Infracțiunilor Ecologice La data de 24 aprilie 2014, Centrul Național de Mediu în colaborare cu Inspectoratul General de Poliție și Inspectoratul Ecologic de Stat vor semna Acordul de Colaborare privind prevenirea, contracararea și depistarea contravențiilor și infracțiunilor ecologice
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii