Informaţii utile

Broșura Festivalului rîului Bîc Aici puteți vizualiza broșura Festivalului rîului Bîc, prima ediție
detalii
DEZVOLTARE DURABILĂ ... REALITATE SAU VIS? (II) Ce înseamnă „dezvoltare durabilă”? Din mai multe discuţii cu diferiţi reprezentanţi ai societăţii, mi-am dat seama că majoritatea oamenilor, indiferent de postura pe care o deţin, nu înţeleg fenomenul, adică nu conştientizează însăşi procesul: ce-a fost, ce este şi ce va fi. Cu alte cuvinte, capacitatea de analiză a acţiunilor din trecut, care au dus la anumite consecinţe în prezent, cu previziuni îngrijorătoare pentru viitor (şi unul foarte apropiat), este destul de precară.
detalii
DEZVOLTARE DURABILĂ ... REALITATE SAU VIS? (I) Sănătatea unei societăţi depinde de aspectele pe care le pun în valoare cetăţenii săi, de modul în care ei concep şi înţeleg aceste aspecte, combinat cu intensitatea importanţei pe care ei o acordă
detalii
Bun Venit la primul festival al rîului Bîc ”Iubește-ți rîul!” Duminică, 29 septembrie 2013, satul Temeleuți raionul Călărași va fi gazda primului festival ecologic, dedicat rîului Bîc ”Iubește-ți rîul!”
detalii
Programul Festivalului ”Iubește-ți rîul!” Festivalul rîului Bîc va începe la ora 12.00 şi pregăteşte publicului un program artistic şi cultural de excepţie. Printre invitaţii speciali ai evenimentului sunt: Maria ILIUŢ, Ion RAZZA, ansamblul folcloric ,,PLĂIEȘII”, Maria ŢĂRNĂ şi Ionel ISTRATI.
detalii
Muzică bună, dansuri populare și bucate tradiționale. Toate, la Festivalul râului Bîc Spre uimirea unora, rîul Bîc – nepotrivit și neplăcut pentru a petrece timpul liber pentru locuitorii din Chișinău, își are izvorul în minunata rezervație naturală "Plaiul Fagului", la o distanța de 70 km de capitala țării.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii