Multimedia

International Clean Beach day

Iubeste-ti Riul 2016

Campania „Iubește-ți rîul!

Video realizat în cadrul campaniei "Iubește-ți rîul!" 2014

Festivalul Tinerilor "Iubeste-ti riul!" la Balti si Cahul

Festivalul National al Tinerilor - 10 mai 2014

Love your river - Cristina Timofti - Locul III

Love your river - LT Natalia Dadiani - Locul II

Love your river - Liceul Teatral Orasenesc - Locul I

Povestea rîului Bîc - Liceul Teoretic "Principesa Natalia Dadiani"

Flash-mob-ul "Iubeste-ți rîul!" - 10 mai 2014

Menţiune câştigată de echipa "Viitorul" Liceul Teoretic "Ştefan cel Mare", s.Carabetovca, raionul Basarabeasca, în cadrul concursului ecologic naţional "Iubeşte-ţi rîul!"

Menţiune câştigată de echipa "Un-eco", Colegiul Pedagogic "Mihai Eminescu", or. Soroca.

Menţiune câştigată de Liceul Teoretic Alexandru cel Bun, or. Singera, mun. Chisinau, în cadrul concursului ecologic naţional "Iubeşte-ţi rîul!".

Locul III câştigat de echipa "ECO GENERATION", s Bulboaca, raionul Anenii Noi, în cadrul concursului ecologic naţional "Iubeşte-ţi rîul!".

Locul II cîştigat de Cătălin Rusnac, Liceul Teoretic "ORIZONT", mun. Chişinău, în cadrul concursului ecologic naţional "Iubeşte-ţi rîul!".

Locul I câştigat de echipa "Nistrenii', Liceul Teoretic Stefan Voda, or. Vadul lui Voda, mun. Chişinău, în cadrul concursului ecologic naţional "Iubeşte-ţi rîul!".

Flash mob-ul din cadrul Festivalului tinerilor "Iubeşte-ţi rîul!"

Verificarea calității apei în localitatea Lipnic, Ocnița, iunie 2011

Povestea rîului Bîc

Povestea rîului Bîc a fost prezentată de echipa de la liceul Principesa Natalia Dadiani din municipiul Chisinau si a fost premiată cu locul I in cadrul concursului - Sa salvam riul Bic impreuna, organizat de Centrul National de Mediu, cu sprijinul financiar al fundatiei americane UCEF

Locul 1, categoria Video, Forumul Tinerilor din Bazinul rîului Bîc, 24 martie 2013

Film realizat de echipa de la liceul Gogol din municipiul Chisinau si prezentat in cadrul concursului - Sa salvam riul Bic impreuna, organizat de Centrul National de Mediu, cu sprijinul financiar al fundatiei americane UCEF.

Locul 2, categoria Video, Forumul Tinerilor din Bazinul rîului Bîc, 24 martie 2013

Film realizat de Tonjoc Vasile de la liceul Orizont din municipiul Chisinau si prezentat in cadrul concursului - Sa salvam riul Bic impreuna, organizat de Centrul National de Mediu, cu sprijinul financiar al fundatiei americane UCEF.

Locul 3, categoria Video, Forumul Tinerilor din Bazinul rîului Bîc, 24 martie 2013

Film realizat de echipa de la liceul Spiru Haret din municipiul Chisinau si prezentat in cadrul concursului - Sa salvam riul Bic impreuna, organizat de Centrul National de Mediu, cu sprijinul financiar al fundatiei americane UCEF.

Starea ecologică în bazinul rîului Bîc

Acest film a fost realizat de Centrul National de Mediu pentru primul Forum al Tinerilor din Bazinul rîului Bîc (24 martie 2013), în contextual în care starea actuală a rîului poate fi calificată drept catastrofă ecologică.

Festivalul rîului Bîc (promo)

Dorești să descoperi un adevărat colț de paradis, situat pe cel mai înalt deal din Moldova, care naște ape și păduri curate?Vino la Temeleuț, raionul Călărași să petreci o zi minunată în sânul naturii, la izvorul rîului Bîc la primul festival al rîului Bîc.

Iubește-ți rîul!

Născut la poalele celui mai înalt deal din Moldova și vegheat de falnicii stejari ai Codrilor din Călărași, izvorul rîului Bîc a găzduit cel dintâi festival cu genericul "Iubește-ți rîul!", duminică, 29 septembrie 2013 la Temeleuți, Călărași. Peste 1000 de invitați și oaspeți de toate vîrstele au fost prezenți la eveniment și au celebrat pentru prima dată ziua rîului Bîc.

Expediția tinerilor pe rîul Bîc: 07-14 iulie 2013

Parcurgând la pas 155km pe cursul râului Bîc, tinerii au identificat sursele de poluare şi factorii de degradare a rîului Bîc.