Informaţii utile

Consiliul de Bazin Bîc organizează o nouă şedinţă la Temeleuți, Călărași


Mâine,  pe data de 16 decembrie 2014, Consiliul de Bazin Bîc se întrunește într-o nouă ședință, care va avea loc în incinta Casei de Cultură a satului Temeleuți, raionul Călărași cu începere de la orele 11.00.

 Pe agenda ședinței subt incluse următoarele subiecte:

Totodată în cadrul ședinței  se va organiza o  deplasare a participanților la  izvoarele amenajate  din apropierea satului Temeleuți, pentru alimentarea rîului Bîc cu apă. Aceste izvoare au fost amenajate în cadrul proiectului "Rîurile noastre – provocarea apelor transfrontiere" care este finanțat de Programul de Granturi Mici GEF și PNUD, implementat de CNM și co-finanțat de Fundația EcoCatalyst Foundation. Astfel, aceste 3 izvoare din satul Temeleuți servesc drept model pentru lansarea politicii „ + 3 izvoare pentru rîu în fiecare an” pentru toate localitățile amplasate în bazinul rîului Bîc și care urmează a fi implementată pe parcurs.

La ședință sunt invitați toți doritorii precum și reprezentanții mass-media.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați la 022 83 67 27, Persoană de contact: Mihai Mustea, Manager Politici de Mediu, Centrul Național de Mediu.

Această activitate face parte din cadrul proiectului "Rîurile noastre – provocarea apelor transfrontiere" care este finanțat de Programul de Granturi Mici GEF și PNUD, implementat de CNM și co-finanțat de Fundația EcoCatalyst Foundation.
 

 

                                   

Vizualizari: 614

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii