Informaţii utile

CNM desfăşoară o campanie de informare pentru viitorii aleşi locali şi alegători


În contextul  alegerilor locale care vor avea loc în Republica Moldova la data de 14 iunie 2015, Centrul Naţional de Mediu desfăşoară o campanie de informare orientată atât spre viitorii aleşi locali cât şi pentru alegători cu scopul de a îndemna participanţii la alegeri să se implice activ în soluţionarea problemelor de mediu.

 

Dreptul la un mediu curat este dreptul fiecărui cetăţean garantat prin Constituţie (art. 37), de aceea fiecare alegător trebuie să se asigure că viitorul său primar şi consilier local sau raional îi va respecta acest drept.

În acest sens, Centrul Naţional de Mediu a elaborat 1000 de postere cu mesajul „Întreabă-ţi candidaţii la funcţia de primar şi consilier local/ raional ce vor face cu:


Posterele vor fi distribuite de Centrul Naţional de Mediu în colaborare cu Inspectoratul Ecologic de Stat în fiecare primărie.

Acest poster este realizat în cadrul proiectului „Promovarea valorilor ecologice europene la nivel local în Republica Moldova” implementat de CNM  graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova.

Informaţiile incluse în acest poster aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA. 

 

Vizualizari: 590

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii