Informaţii utile

CNM invită chişinăuienii la salubrizarea râului Bâc


Centrul Naţional de Mediu în parteneriat cu Gaz Natural Fenosa invită din nou la o acţiune de  salubrizare a râului Bâc. Campania de salubrizare se va desfăşura vineri, 22 aprilie 2016, în intervalul orelor 10.00-16.00, de data aceasta, în sectorul Buiucani al capitalei, pe segmentul străzilor Nicolae Costin intersecţie cu Onisifor Ghibu, la intrare în parc.
Acţiunii de salubrizare se alătură şcolile din preajmă, Colegiul de Ecologie din Chişinău, ONG-uri de mediu şi alte echipe de voluntari. 
Şi pentru că, starea r. Bâc este alarmantă, acţiunile de salubrizare au scopul de a mobiliza câţi mai mulţi locuitori ai capitalei, pentru a contribui la protecţia şi îmbunătăţirea râului. 
Echipamentul necesar pentru desfăşurarea acţiunii va fi asigurat de către organizatori.
De asemenea, facem un îndemn reprezentanților mass-media să se alăture campaniei și să mediatizeze această acțiune pentru a convinge și mai mulți cetățeni că schimbarea atitudinii vine din responsabilitate și muncă cot la cot, indiferent de vârstă şi domeniu de activitate.
Sperăm că vom fi mulţi şi dornici de a ne implica, pentru a salubriza malurile râului Bâc.
 Succesul vine dacă suntem uniți, dacă există responsabilitate civică și spirit de echipă! Iar schimbarea vine doar dacă depunem împreună efort!
Vă aşteptăm cu drag! 
Pentru detalii, nu ezitaţi să sunaţi la num. de telefon: 022-10-66-81

Acest eveniment este organizat în parteneriat cu Gaz Natural Fenosa şi susţinut financiar  de către fundația americană EcoCatalyst Foundation


 
         

Vizualizari: 537

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii