Informaţii utile

Vino la cel mai mare festival al apei din țară - RiverFest ,,Iubește-ți râul''!


Îți pasă ce apă bei, ce mănânci și mediul în care trăiești? Ne-am bucura să te avem alături de noi, la cel mai mare festival al apei din țară - Riverfest „Iubește-ți râul”!
Cea de-a treia ediție a Festivalului îți aduce mai aproape artiști naționali, ansambluri folclorice, bucate tradiționale, produse hand-made, distracții pentru copii, informații utile și oameni frumoși. 
Iar la desert, pregătește-te să te bucuri de evoluția incendiarei trupe elvețiene - KADEBOSTANY, interpreții hit-ului Castle in the Snow, aflată în premieră în Republica Moldova și a căror muzică se îmbină perfect cu atmosfera festivalului. 
Îmbracă-te comod și vino sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 12:00, la Grădina Botanică din Chișinău, să-ți iei doza de informații despre calitatea apelor, să te inspiri de la oameni cu inițiativă și bineînțeles, să te relaxezi într-o ambianță plăcută.
Biletele vor putea fi procurate pe iticket.md. Copiii cu vârsta până la 10 ani au acces gratuit la eveniment. 
Eveniment organizat de Centrul Național de Mediu în parteneriat cu Ministerul Mediului, YouBesc, Zugo, Grădina Botanică, Consiliul Raional Cahul, Consiliul Raional Cantemir, Consiliul Raional Criuleni, Consiliul Raional Rîșcani, Primăria mun. Comrat. și susținut de către Ambasada SUA la Chișinău.

 

Vizualizari: 576

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii