Informaţii utile

Călugării unei mănăstiri din Moldova și-au făcut fermă ecologică: Își vând produsele pe internet


Călugării de la mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț comercializează on-line fructe și legume de sezon, pâine, lactate, carne, ouă, miere și ceai. Toată oferta din magazinul online este cultivată și produsă de către fețele bisericești și are acreditare bio.

Mănăstirea „Nașterea Domnului” din Zăbriceni, Edineț, se află la o margine de pădure. Ferma ecologică cu ciclu închis a mănăstirii are o tradiție de peste 13 ani. Călugării au construit o seră și au la dispoziție o suprafață mare de teren agricol. Fâșia forestieră izolează culturile de cele din jur și evită contaminarea acestora, protejându-le în același timp de vânt și impurități. Produsele cultivate de căulgări sunt puse spre vânzare pe site-ul Biocamera.md

Proiectul de e-comerț al mănăstirii este susținut de Republica Cehă.

Înfiinţarea BIO-Cămării de pe lângă mănăstirea „Nașterea Domnului” are drept scop promovarea produselor ecologice, prezentarea lor, precum şi realizarea acestora pe piaţa autohtonă. Prin intermediul acestui site pot fi comandate produsele preferate, acestea putând fi ridicate la punctele de distribuţie (livrare) ale mănăstirii, din Chişinău şi Bălţi.

 

Vizualizari: 905

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii