Informaţii utile

INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Festivalul Național al Tinerilor Ecologiști


Centrul Naţional de Mediu organizează Festivalul Tinerilor Ecologiști  cu genericul „Iubește-ți rîul!”, sâmbătă, 10 mai 2014, în incinta Teatrului „Eugen Ionesco” (bd. G. Vieru, 11), cu începere de la ora 10.00. 

Festivalul Tinerilor Ecologiști va aduna cca 450 de tineri din întreaga republică, care vor participa la marea finală a concursului național „Iubește-ți rîul!”. Concursul a fost anunțat de CNM în aprilie 2014, fiind orientat spre tinerii din instituțiile de învățământ preuniversitar, cu accent pe starea actuală a râurilor din Republica Moldova, care afectează sănătatea oamenilor și dezvoltarea țării noastre.

Scopul festivalului este de a identifica și mobiliza tineri, viitori lideri ecologiști din întreaga țară și de a consolida o rețea de lideri în căutarea  soluţiilor pentru problemele care afectează râurile Moldovei.

Totodată la ora 13.10,  în cadrul festivalului va fi organizat un flash-mob cu genericul „Iubește-ți rîul!” cu scopul de a îndemna tinerii să mediteze asupra beneficiilor care ni le oferă apa pentru menținerea vieții pe pământ. Flash-mob-ul  va dura 10 minute și se va desfășura pe str. Ierusalim în segmentul dintre ambele sensuri de circulație ale bd Gr. Vieru, lângă hotelul „Turist”.

Pentru informații suplimentare despre eveniment, vă rugăm să ne contactați la nr.: 22 83 67 27; Gsm: 060176393; e-mail: alla.vacarciuc@gmail.com 
Persoană de contact:
Alla Vacarciuc, Coordonator Comunicare, Centrul Naţional de Mediu

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului Campania tinerilor „Iubeşte-ţi rîul!”, implementat de Centrul Naţional de Mediu, graţie susţinerii generoase a poporului american prin prisma Programului de Granturi pentru Democraţie al Ambasadei SUA din Republica Moldova şi cofinanţat de fundaţia americană EcoCatalyst Foundation.
Acest eveniment este finanţat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările şi concluziile prezentate şi discutate în cadrul evenimentului aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.           

 Partenerii festivalului:  Youbesc Entertainment Company, Jurnal TV, compania de îmbuteliere a apei iodate „aqua unIQa”


Agenda festivalului poate fi vizualizată aici 

Vizualizari: 618

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii