Informaţii utile

Tabăra de vară "Iubește-ți rîul!" își extinde sloganul la Cantemir prin intermediul unui flash-mob pentru salvarea r. Tigheci Mâine, 04 iulie 2014, cei 25 de tineri care participă la tabăra de vară cu genericul „Iubește-ți rîul!” organizează o expediție la pas pe o porţiune a râului Tigheci.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a treia Suntem în continuare în pădurea satului Temeleuți, r. Călărași. Ora șapte dimineața. Se aude fluierul! Trezirea! Toată lumea e recreată și binedispusă. Luăm micul dejun împreună, discutăm, ne împărtășim cu impresii din tabără din ziua precedentă.
detalii
Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni. Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul": ziua a doua A doua zi , am avut parte de o discuție interesantă datorită domnului Mustea , manager de programe a Centrului Național de Mediu , care ne-a informat despre legile și regulamentul cu privire la protecția apelor și a mediului înconjurător în general , astfel ne-a învățat cum să adresăm o petiție organelor competente.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua întîi În jurul orei 11:00, toți participanții taberei de vară "Iubește-ți rîul" s-au dovedit a fi pregătiți pentru o experiență inedită ce ține de identificarea problemelor existente ale rîurilor din Republica Moldova și soluționarea acestora datorită unor metode cît mai eficiente , apelînd la ajutorul autorităților locale.
detalii
Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” împreună cu Inspecţia Ecologică Călăraşi vor pune amenzi celor care încalcă legislaţia de mediu Tinerii ecologişti, participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” lansează o provocare ­organelor competente în domeniul protecţiei mediului, dar şi localnicilor care încalcă legislaţia de mediu - raiduri privind depistarea deversărilor ilegale de ape uzate de la sectorul particular.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii