Informaţii utile

EQUATOR PRIZE 2014 CALL FOR NOMINATIONS
detalii
The Reed Elsevier Environmental challenge anunță competiție pentru programul de granturi 2014
detalii
Aplică acum pentru premiul ReSource în domeniul protecției apelor! Termenul limită pentru depunerea proiectelor: 30 aprilie 2014, 24.00 CET
detalii
Vrei să devii membru al Consiliului Tinerilor din Bazinul rîului Bîc? Înscrie-te acum! Centrul Național de Mediu, în calitate de Secretariat Tehnic al Consiliului de Bazin Bîc invită tinerii din bazinul rîului Bîc să se înscrie în competiția pentru desemnarea membrilor Consiliului Tinerilor din Bazinul rîului Bîc.
detalii
Vrei ca școala ta să fie ECO? Atunci înscrie-te ACUM în concursul Școala G.R.E.E.N.! Proiectul G.R.E.E.N. – Garbage Recycling and Environmental Education Nationwide – are drept scop realizarea unui model de educare ecologică a tinerei generații în ceea ce privește gestionarea corectă a deșeurilor. La prima ediție a proiectului vor participa 3 școli, câte una în Comrat, Bălți și Chișinău, ce vor fi selectate printr-un concurs deschis.
detalii
Participă la Concursul Internațional de Pictură pentru Copii pe tema deșeurilor alimentare Concursul Internațional de Pictură pentru Copii privind Mediu este organizat în fiecare an de către Organizația Națiunilor Unite Programul de Mediu (UNEP), Fundația Japoneză de pentru Pace Globală Mediu (FGPE), Bayer și Nikon Corporation. Acesta se organizează din 1991 și a primit mai mult mult de 3 milioane de lucrări de la copii din peste 150 de țări.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii