Informaţii utile

Declarația Societății Civile privind monitorizarea Acordului de Asociere pe aspectele protecției mediului La data de 22 februarie 2017 a avut loc Forumul Civic privind monitorizarea Acordului de Asociere pe aspectele juridice, securitate energetică și protecție a mediului, la care au participat reprezentanți ai Guvernului, societății civile, partenerilor de dezvoltare și experți independenți. În urma lucrărilor și concluziilor Forumului, organizațiile societății civile au venit cu o declarație adresată Prim-ministrului al Republicii Moldova, deputaților Parlamentului Republicii Moldova, precum și partenerilor de dezvoltare.
detalii
More for more, less for less Forumul Civic de monitorizare a implementării Acordului de Asociere este evenimenul care va întruni cei mai importanți factori de decizie și reprezențanți ai societății civile pentru a face bilanțul reușitelor din 2016 și a seta prioritățile pentru anul 2017, pentru o conlucrare mai eficientă și rezultate mai impresionante.
detalii
Forumul Civic de monitorizare a implementării Acordului de Asociere
detalii
Fenomenul de schimbări climatice. Material didactic
detalii
Christmas ECO DECO a adunat cele mai simpatice decorațiuni de Crăciun și și-a desemnat cîștigătorii! Responsabil, ingenios și creativ – așa a fost evenimentul Christmas ECO DECO. 60 de echipe, din diferite localități și instituții de învățământ, și-au expus lucrările, prezentând juriului și publicului larg creații originale și eco-responsabile.
detalii
Cu gândul la natură, chiar și de sărbători! Pentru că natura nu are vacanțe și are mereu nevoie de grija noastră, în pragul sărbătorilor de iarnă, Centrul Național de Mediu își invită prietenii și publicul larg la Christmas ECO DECO – eveniment în care ideile, creativitatea și talentul se împletesc armonios cu responsabilitatea față de natură și mediul curat.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii