Informaţii utile

Christmas ECO DECO a adunat cele mai simpatice decorațiuni de Crăciun și și-a desemnat cîștigătorii! Responsabil, ingenios și creativ – așa a fost evenimentul Christmas ECO DECO. 60 de echipe, din diferite localități și instituții de învățământ, și-au expus lucrările, prezentând juriului și publicului larg creații originale și eco-responsabile.
detalii
Cu gândul la natură, chiar și de sărbători! Pentru că natura nu are vacanțe și are mereu nevoie de grija noastră, în pragul sărbătorilor de iarnă, Centrul Național de Mediu își invită prietenii și publicul larg la Christmas ECO DECO – eveniment în care ideile, creativitatea și talentul se împletesc armonios cu responsabilitatea față de natură și mediul curat.
detalii
Vino la Christmas ECO DECO și realizează propriile decorațiuni și ornamente de Crăciun!
detalii
Fâșiile de protecție a râurilor: solidarizare comunitară pentru un viitor mai bun! Schimbările climatice se întâmplă zi de zi și ne schimbă viața, afectează mediul în care trăim și ne amenință existența cu care ne-am obișnuit. Consecințele poluării mediului înconjurător devin tot mai vizibile: astăzi avem rîuri cu puțină apă sau secate complet, specii de plante, arbori, animale și păsări dispărute sau pe cale de dispariție, nu mai recunoaștem verile în care pămîntul arde sau suferă de inundații fulger, ducem dorul iernilor cu multă zăpadă.
detalii
Monitorizarea biologică a apelor - metodă însușită cu succes de către elevii din subbazinul râului Răut „Râuri curate – viață de calitate” – acesta este scopul pentru care echipa Centrului Național de Mediu lucrează zi de zi, generează idei și implementează proiecte, pentru ca fiecare dintre noi să ne putem bucura de un mediu curat la noi acasă.
detalii
Ce ne așteapă la RiverFest 2016? RiverFest din 8 octombrie 2016 este ziua în care ne vom readuce aminte cât de important este apa pentru viața noastră. Cu toate că unii ar spune că nu au nevoie de apă, că nu ar consuma apă, etc., aceasta înseamnă doar faptul cât de departe sunt ei să înțeleagă că fără apă nu pot trăi și ce drum lung mai au de parcurs pentru a învăța acest lucru.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii