Informaţii utile

ATENȚIEI CONCURS! FESTIVALUL Vino la ce-a de-a doua ediţie a Festivalului râului Bîc, pe 21 septembrie 2014, la complexul etno-cultural „Vatra” şi:
detalii
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: CONFERINȚA DE PRESĂ CU DENUMIREA „ALĂTURĂ-TE CAMPANIEI DE SALVARE A RÎULUI BÎC ÎN TOAMNA ANULUI 2014 Centrul Național de Mediu și Coaliția Tinerilor „Iubește-ți rîul!” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă
detalii
Programul Festivalului rîului Bîc "Iubește-ți rîul!", ediția a doua
detalii
Centrul Național de Mediu invită la Festivalul r. Bîc „Iubește-ți rîul!” 2014 Festivalul rîului Bîc – locul, unde natura şi dragostea se contopesc în folclor
detalii
Atenție concurs pentru tinerii din regiunea de nord și sud a RM! - "Iubește-ți rîul!" Singuratice şi lipsite de protecţie, rîurile din Moldova sunt neglijate şi uitate de noi. Poluate, murdare și abandonate, ele se transformă în provocări pentru viețile noastre și pentru viitorul nostru... Rîurile noastre mor din cauza indiferenței oamenilor. Ele au nevoie de protecţia, grija și dragostea noastră. Să învățăm să ne iubim rîurile!
detalii
Și parlamentarii vor purta tricouri cu mesajul "Iubește-ți rîul!" Vineri, 18 iulie 2014, 30 de tineri din rețeaua națională “Iubește-ți râul!” au organizat o acțiune publică în fața Parlamentului Republicii Moldova încercând să transmită mesajul „Iubește-ți râul!” celor 101 parlamentari, care s-au întrunit în ultima şedinţă a Parlamentului din sesiunea primăvară-vară.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii