Informaţii utile

Campania de salubrizare de toamnă realizată cu succes în sudul Moldovei La data de 26 septembrie 2014, Centrul Național de Mediu în colaborare cu autoritățile publice locale și instituțiile de învățământ din bazinele râurilor Tigheci și Larga au organizat Campania de Salubrizare de Toamnă în bazinele râurilor Tigheci și Larga.
detalii
Centrul Național de Mediu organizează campania de salubrizare de toamnă în bazinele râurilor Tigheci și Larga Centrul Național de Mediu în colaborare cu autoritățile publice locale și instituțiile de învățământ din bazinele râurilor Tigheci și Larga organizează mâine, 26 septembrie Campania de Salubrizare de Toamnă în bazinele râurilor Tigheci și Larga.
detalii
ATENȚIEI CONCURS! FESTIVALUL Vino la ce-a de-a doua ediţie a Festivalului râului Bîc, pe 21 septembrie 2014, la complexul etno-cultural „Vatra” şi:
detalii
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: CONFERINȚA DE PRESĂ CU DENUMIREA „ALĂTURĂ-TE CAMPANIEI DE SALVARE A RÎULUI BÎC ÎN TOAMNA ANULUI 2014 Centrul Național de Mediu și Coaliția Tinerilor „Iubește-ți rîul!” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă
detalii
Programul Festivalului rîului Bîc "Iubește-ți rîul!", ediția a doua
detalii
Centrul Național de Mediu invită la Festivalul r. Bîc „Iubește-ți rîul!” 2014 Festivalul rîului Bîc – locul, unde natura şi dragostea se contopesc în folclor
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii