Informaţii utile

Atenție concurs pentru tinerii din regiunea de nord și sud a RM! - "Iubește-ți rîul!" Singuratice şi lipsite de protecţie, rîurile din Moldova sunt neglijate şi uitate de noi. Poluate, murdare și abandonate, ele se transformă în provocări pentru viețile noastre și pentru viitorul nostru... Rîurile noastre mor din cauza indiferenței oamenilor. Ele au nevoie de protecţia, grija și dragostea noastră. Să învățăm să ne iubim rîurile!
detalii
Și parlamentarii vor purta tricouri cu mesajul "Iubește-ți rîul!" Vineri, 18 iulie 2014, 30 de tineri din rețeaua națională “Iubește-ți râul!” au organizat o acțiune publică în fața Parlamentului Republicii Moldova încercând să transmită mesajul „Iubește-ți râul!” celor 101 parlamentari, care s-au întrunit în ultima şedinţă a Parlamentului din sesiunea primăvară-vară.
detalii
Tinerii din rețeaua „Iubește-ți râul!” vor merge în vizită la Ministerul Mediului Tinerii din rețeaua „Iubește-ți râul!” merg în vizită la Ministerul Mediului mâine, 22 iulie 2014 la ora 10.00.
detalii
Acțiune publică în fața Parlamentului RM: Rețeaua tinerilor "Iubește-ți râul!" solicită parlamentarilor să ia sub control protecția râurilor din Moldova „Iubește-ți râul!” – acest mesaj îl vor transmite tinerii din rețeaua „Iubește-ți râul!” celor 101 parlamentari, care se vor întruni în ședința de mâine, 18 iulie 2014 la ora 09.00.
detalii
Centrul Național de Mediu organizează consultări publice cu populația din comuna Calfa, r. Anenii Noi vis a-vis de calitatea proastă a apei r. Bîc și impactul asupra sănătății populației Pe data de 17 iulie 2014, la ora 16.00, în incinta primăriei Calfa, raionul Anenii Noi, vor avea loc consultări publice cu populația din localitate vis-a-vis de calitatea proastă a apei din r. Bîc și impactul apelor poluate asupra sănătăți populației.
detalii
Interviu acordat de cîţiva participanţi ai taberei de vara "Iubește-ți rîul!"
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii