Informaţii utile

Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” merg la Parlament pentru a discuta starea deplorabilă a rîurilor din Moldova Participanții taberei de vară „Iubeşte-ţi rîul!”, vor avea o întâlnire cu un grup de parlamentari şi membri ai Comisiei mediu şi schimbări climatice, marţi, 15 iulie 2014, la ora 10.00, în incinta clădirii Parlamentului.
detalii
Centrul Naţional de Mediu a organizat tabăra de vară "Iubeşte-ţi rîul!" pentru tinerii lideri ecologişti din Moldova În perioada 29 iunie – 06 iulie 2014, a avut loc tabăra de vară mobilă „Iubește-ți rîul!”, activitate realizată de Centrul Național de Mediu, susținută financiar de Ambasada SUA la Chișinău, adresată tinerilor lideri în domeniul protecției mediului.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a şaptea Sâmbăta, pe 5 iulie, tabăra ,,Iubește-ti râul!” este in plina acțiune.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a şasea Astăzi, vineri, 4 iulie, grupul nostru a trecut printr-o adevărată încercare pentru a determina populația bazinului rîului Tigheci să protejeze rîul. Noi am parcurs la pas 26 de km de-a lungul rîului. Ziua a început devreme, la ora 7:00, pentru că această expediție trebuia foarte bine planificată, îndeosebi pentru că în urma marșului urma să organizăm un flash-mob în orașul Cantemir.
detalii
ХРОНИКА ЛЕТНЕГО ЛАГЕРЯ «ЛЮБИТЕ ВАШУ РЕКУ!» - ПЯТЫЙ ДЕНЬ Четверг 3 июля. Начался новый день в лагере «Любите вашу реку». Сейчас мы находимся в детском лагере «Стежерел» Страшенского р-на. Утро началось бодро, после завтрака мы собрали все свои вещи и отправились в с.Страшены.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a patra Miercuri, 2 iulie, o nouă zi petrecută în tabăra de vară ,,Iubește-ți rîul!”. Grupul nostru de voluntari se află acum pe teritoriul taberei ,,Stejărel” din s. Scoreni, r-nul Strășeni.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii