Informaţii utile

Invitaţie pentru mass-media: Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” organizează flash-mob-ul „STOP spălatul maşinilor în r. Bîc!” Participanţii taberei de vară "Iubeşte-ţi rîul!", care reprezintă reţeaua numeroasă a tinerilor la nivel naţional şi care este constituită din tineri din r. Călărași, r. Strășeni, r. Anenii Noi, r. Soroca, r. Sângerei, r. Ungheni, r. Căușeni, r. Rezina, r. Drochia, r. Șoldănești, r. Ialoveni şi mun. Chișinău vor manifesta împotriva spălării ilegale a transportului auto pe malul r. Bîc prin intermediul unui flash-mob cu denumirea „STOP spalatul maşinilor în r. Bîc!”.
detalii
Tabăra de vară "Iubește-ți rîul!" își extinde sloganul la Cantemir prin intermediul unui flash-mob pentru salvarea r. Tigheci Mâine, 04 iulie 2014, cei 25 de tineri care participă la tabăra de vară cu genericul „Iubește-ți rîul!” organizează o expediție la pas pe o porţiune a râului Tigheci.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a treia Suntem în continuare în pădurea satului Temeleuți, r. Călărași. Ora șapte dimineața. Se aude fluierul! Trezirea! Toată lumea e recreată și binedispusă. Luăm micul dejun împreună, discutăm, ne împărtășim cu impresii din tabără din ziua precedentă.
detalii
Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni. Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul": ziua a doua A doua zi , am avut parte de o discuție interesantă datorită domnului Mustea , manager de programe a Centrului Național de Mediu , care ne-a informat despre legile și regulamentul cu privire la protecția apelor și a mediului înconjurător în general , astfel ne-a învățat cum să adresăm o petiție organelor competente.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua întîi În jurul orei 11:00, toți participanții taberei de vară "Iubește-ți rîul" s-au dovedit a fi pregătiți pentru o experiență inedită ce ține de identificarea problemelor existente ale rîurilor din Republica Moldova și soluționarea acestora datorită unor metode cît mai eficiente , apelînd la ajutorul autorităților locale.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii