Informaţii utile

Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua a treia Suntem în continuare în pădurea satului Temeleuți, r. Călărași. Ora șapte dimineața. Se aude fluierul! Trezirea! Toată lumea e recreată și binedispusă. Luăm micul dejun împreună, discutăm, ne împărtășim cu impresii din tabără din ziua precedentă.
detalii
Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni. Participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” organizează o campanie de salubrizare în orașul Strășeni.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul": ziua a doua A doua zi , am avut parte de o discuție interesantă datorită domnului Mustea , manager de programe a Centrului Național de Mediu , care ne-a informat despre legile și regulamentul cu privire la protecția apelor și a mediului înconjurător în general , astfel ne-a învățat cum să adresăm o petiție organelor competente.
detalii
Cronica taberei de vară "Iubește-ți rîul!": ziua întîi În jurul orei 11:00, toți participanții taberei de vară "Iubește-ți rîul" s-au dovedit a fi pregătiți pentru o experiență inedită ce ține de identificarea problemelor existente ale rîurilor din Republica Moldova și soluționarea acestora datorită unor metode cît mai eficiente , apelînd la ajutorul autorităților locale.
detalii
Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” împreună cu Inspecţia Ecologică Călăraşi vor pune amenzi celor care încalcă legislaţia de mediu Tinerii ecologişti, participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” lansează o provocare ­organelor competente în domeniul protecţiei mediului, dar şi localnicilor care încalcă legislaţia de mediu - raiduri privind depistarea deversărilor ilegale de ape uzate de la sectorul particular.
detalii
Tabăra de vară „Iubeşte-ţi rîul!” – o nouă provocare pentru tinerii ecologişti din Moldova Tabăra de vară “Iubeşte-ţi rîul!”, anunţată de Centrul Naţional de Mediu cu ceva timp în urmă, şi-a desemnat deja participanţii. Similar expediţiei tinerilor pe rîul Bîc din iulie 2013, tabăra mobilă “Iubeşte-ţi rîul!” din acest an, a adunat 25 de temerari din întreaga ţară, gata să facă faţă noilor provocări în domeniul protecţiei apelor de suprafaţă. Tabăra se va desfăşura timp de o săptămână şi începe pe data de 29 iunie 2014 în satul Temeleuţi, r. Călăraşi şi se finalizează pe data de 06 iulie 2014 în s. Trebujeni, r. Orhei.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii