Informaţii utile

ÎMPREUNĂ PENTRU APE CURATE LA SUDUL MOLDOVEI Pe data de 19 iunie 2014, Centrul Național de Mediu a organizat seminarul de lansare a proiectului „Promovarea managementului durabil a resurselor de apă în partea de sud a Republicii Moldova”, implementat de Centrul Național de Mediu, finanțat de Agenția de Dezvoltare a Austriei și co-finanțat de Fundația Americană EcoCatalyst Foundation.
detalii
Lansarea proiectului „Promovarea managementului durabil a resurselor de apă în partea de sud a Republicii Moldova” Mâine, 19 iunie 2014, Centrul Național de Mediu organizează seminarul de lansare a proiectului „Promovarea managementului durabil a resurselor de apă în partea de sud a Republicii Moldova”, implementat de Centrul Național de Mediu, finanțat de Agenția de Dezvoltare a Austriei și co-finanțat de Fundația americană EcoCatalyst Foundation. Seminarul va avea loc în incinta Consiliului Raional Cantemir (sala de ședințe), cu începere de la orele 11.30.
detalii
+3 izvoare în fiecare an - politica locală propusă de Centrul Național de Mediu pentru a spori debitul de apă în rîul Bîc Pe data de 9 iunie 2014 echipa Centrului Național de Mediu a efectuat o vizită de studiu în satul Temeleuţi, raionul Călăraşi.
detalii
Franța își plătește cetățenii dacă merg cu bicicleta la serviciu Francezii au dat startul unui experiment de șase luni, ce are drept scop motivarea cetățenilor să aleagă bicicleta ca mijloc de transport. Astfel, 20 de instituții își vor plăti angajații cu 25 eurocenți pe kilometru, dacă aceștia vor veni la serviciu cu bicicleta.
detalii
33 DE ȘCOLI DIN UNSPREZECE ȚĂRI EUROPENE ȘI-AU PREZENTAT PROIECTELE DE MEDIU ÎN CADRUL CELEI DE-A ȘASEA EDIȚII A PROGRAMULUI INTERNAȚIONAL „ȘCOLI EUROPENE PENTRU O PLANETĂ VIE“ Chișinău, 5 iunie – În perioada 2-5 iunie are loc, la Moieciu de Sus, județul Brașov, România, evenimentul care marchează încheierea celei de-a șasea ediții a programului internațional „Școli europene pentru o planetă vie"(ESFALP), organizat de WWF cu sprijinul Fundației ERSTE. 33 de școli din unsprezece țări europene au pregătit și realizat diferite proiecte de mediu, dintre care 3 din Republica Moldova. Împreună, participanții au creat, de asemenea, bazele „Zilei ESFALP a râurilor" /„ESFALP River Day“, care va avea loc în toamna acestui an.
detalii
În Moldova se va desfășura un maraton verde
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii