Informaţii utile

Tinerii din tabăra „Iubeşte-ţi rîul!” împreună cu Inspecţia Ecologică Călăraşi vor pune amenzi celor care încalcă legislaţia de mediu Tinerii ecologişti, participanţii taberei de vară “Iubeşte-ţi rîul!” lansează o provocare ­organelor competente în domeniul protecţiei mediului, dar şi localnicilor care încalcă legislaţia de mediu - raiduri privind depistarea deversărilor ilegale de ape uzate de la sectorul particular.
detalii
Tabăra de vară „Iubeşte-ţi rîul!” – o nouă provocare pentru tinerii ecologişti din Moldova Tabăra de vară “Iubeşte-ţi rîul!”, anunţată de Centrul Naţional de Mediu cu ceva timp în urmă, şi-a desemnat deja participanţii. Similar expediţiei tinerilor pe rîul Bîc din iulie 2013, tabăra mobilă “Iubeşte-ţi rîul!” din acest an, a adunat 25 de temerari din întreaga ţară, gata să facă faţă noilor provocări în domeniul protecţiei apelor de suprafaţă. Tabăra se va desfăşura timp de o săptămână şi începe pe data de 29 iunie 2014 în satul Temeleuţi, r. Călăraşi şi se finalizează pe data de 06 iulie 2014 în s. Trebujeni, r. Orhei.
detalii
ÎMPREUNĂ PENTRU APE CURATE LA SUDUL MOLDOVEI Pe data de 19 iunie 2014, Centrul Național de Mediu a organizat seminarul de lansare a proiectului „Promovarea managementului durabil a resurselor de apă în partea de sud a Republicii Moldova”, implementat de Centrul Național de Mediu, finanțat de Agenția de Dezvoltare a Austriei și co-finanțat de Fundația Americană EcoCatalyst Foundation.
detalii
Lansarea proiectului „Promovarea managementului durabil a resurselor de apă în partea de sud a Republicii Moldova” Mâine, 19 iunie 2014, Centrul Național de Mediu organizează seminarul de lansare a proiectului „Promovarea managementului durabil a resurselor de apă în partea de sud a Republicii Moldova”, implementat de Centrul Național de Mediu, finanțat de Agenția de Dezvoltare a Austriei și co-finanțat de Fundația americană EcoCatalyst Foundation. Seminarul va avea loc în incinta Consiliului Raional Cantemir (sala de ședințe), cu începere de la orele 11.30.
detalii
+3 izvoare în fiecare an - politica locală propusă de Centrul Național de Mediu pentru a spori debitul de apă în rîul Bîc Pe data de 9 iunie 2014 echipa Centrului Național de Mediu a efectuat o vizită de studiu în satul Temeleuţi, raionul Călăraşi.
detalii
Franța își plătește cetățenii dacă merg cu bicicleta la serviciu Francezii au dat startul unui experiment de șase luni, ce are drept scop motivarea cetățenilor să aleagă bicicleta ca mijloc de transport. Astfel, 20 de instituții își vor plăti angajații cu 25 eurocenți pe kilometru, dacă aceștia vor veni la serviciu cu bicicleta.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii