Informaţii utile

Centrul Naţional de Mediu invita la salubrizarea rîului Bîc cu sloganul "Iubeşte-ţi rîul!" Centrul Naţional de Mediu organizează campania de salubrizare de primăvară în bazinul rîului Bîc cu sloganul “Iubeşte-ţi rîul!”.
detalii
Atenție Concurs: Iubește-ți rîul! Singuratice şi lipsite de protecţie, rîurile din Moldova sunt neglijate şi uitate de noi. Poluate, murdare și abandonate, ele se transformă în provocări pentru viețile noastre și pentru viitorul nostru...
detalii
Chişinăul susţine acţiunea „Ora Planetei” Municipiul Chişinău se alătură acţiunii mondiale „Ora Planetei”, pentru al şaselea an consecutiv.
detalii
INVITAȚIE PENTRU MASS-MEDIA: Prezentarea Raportului privind Starea Sănătății Populației mun. Chișinău în Relație cu Factorii de Mediu Centrul Naţional de Mediu, în calitate de Secretariat Tehnic al Consiliului de Bazin Bâc, invită reprezentanții mass-media și persoanele interesate la Şedinţa Consiliului de Bazin Bâc, care va avea loc joi, 20 martie 2014, ora 11.00 în incinta Preturii Centru a municipiului Chișinău (str. Bulgară, 43).
detalii
CONTINUĂ CAMPANIA "ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA CEL PUŢIN UN COPAC" Împreună putem salva cel puțin un copac!” este o campanie de sensibilizare și responsabilizare socială, lansată de "PENIȚA VESELĂ", în septembrie 2013.
detalii
O HARTĂ INTELIGENTĂ CREATĂ DE GOOGLE VA URMĂRI DEFRIŞĂRILE DIN ÎNTREAGA LUME O harta online inteligenta care monitorizeaza procesul de despadurire la nivel global a fost creata de Google. Proiectul a fost realizat cu ajutorul organizatiilor ecologiste din intreaga lume, potrivit Global Forest Watch (GFW). Padurile din Romania şi R. Moldova sunt si ele in vizorul acestui sistem.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii