Informaţii utile

CONTINUĂ CAMPANIA "ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA CEL PUŢIN UN COPAC" Împreună putem salva cel puțin un copac!” este o campanie de sensibilizare și responsabilizare socială, lansată de "PENIȚA VESELĂ", în septembrie 2013.
detalii
O HARTĂ INTELIGENTĂ CREATĂ DE GOOGLE VA URMĂRI DEFRIŞĂRILE DIN ÎNTREAGA LUME O harta online inteligenta care monitorizeaza procesul de despadurire la nivel global a fost creata de Google. Proiectul a fost realizat cu ajutorul organizatiilor ecologiste din intreaga lume, potrivit Global Forest Watch (GFW). Padurile din Romania şi R. Moldova sunt si ele in vizorul acestui sistem.
detalii
LEGEA APELOR: CE AVEM DE CÂŞTIGAT a 26 octombrie 2013 în R. Moldova a intrat în vigoare Legea Apelor (publicată la 26 aprilie 2012 în Monitorul Oficial al Republicii Moldova), substituind, astfel, vechiul Cod al Apelor. Care ar trebui să fie aşteptările noastre, ale simplilor cetăţeni, odată cu intrarea în vigoare a Legii Apelor?
detalii
Cele mai moderne apeducte din Europa
detalii
Baraj ilegal de pe râul Bîc în mun. Chişinău eliminat Printre multiplele obstacole ale cursului liber al apei râului Bîc era și barajul creat pe curs, artificial și ilegal, în zona industrială Pruncul, sectorul Buiucani, mun. Chișinău.
detalii
EQUATOR PRIZE 2014 CALL FOR NOMINATIONS
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii