Informaţii utile

Eu îmi iubesc râul! Dar tu?! Campania ”Iubește-ți râul!” Povestea râului Bâc este bine cunoscută în țara noastră, dar mai cu seamă de către populația situată în apropierea cursului râului.
detalii
Vrei să devii membru al Consiliului Tinerilor din Bazinul rîului Bîc? Înscrie-te acum! Centrul Național de Mediu, în calitate de Secretariat Tehnic al Consiliului de Bazin Bîc invită tinerii din bazinul rîului Bîc să se înscrie în competiția pentru desemnarea membrilor Consiliului Tinerilor din Bazinul rîului Bîc.
detalii
Vrei ca școala ta să fie ECO? Atunci înscrie-te ACUM în concursul Școala G.R.E.E.N.! Proiectul G.R.E.E.N. – Garbage Recycling and Environmental Education Nationwide – are drept scop realizarea unui model de educare ecologică a tinerei generații în ceea ce privește gestionarea corectă a deșeurilor. La prima ediție a proiectului vor participa 3 școli, câte una în Comrat, Bălți și Chișinău, ce vor fi selectate printr-un concurs deschis.
detalii
Călugării unei mănăstiri din Moldova și-au făcut fermă ecologică: Își vând produsele pe internet Călugării de la mănăstirea „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț comercializează on-line fructe și legume de sezon, pâine, lactate, carne, ouă, miere și ceai. Toată oferta din magazinul online este cultivată și produsă de către fețele bisericești și are acreditare bio.
detalii
8 oraşe din lume în care domină curățenia În unele orașe casele dărăpănate, trotuarele uzate și aerul întunecat creează un farmec și o imagine a metropolei cu experiență. Însă există un alt tip de orașe, în care este imposibil să nu fii surprins de curățenia perfectă din jur.
detalii
Participă la Concursul Internațional de Pictură pentru Copii pe tema deșeurilor alimentare Concursul Internațional de Pictură pentru Copii privind Mediu este organizat în fiecare an de către Organizația Națiunilor Unite Programul de Mediu (UNEP), Fundația Japoneză de pentru Pace Globală Mediu (FGPE), Bayer și Nikon Corporation. Acesta se organizează din 1991 și a primit mai mult mult de 3 milioane de lucrări de la copii din peste 150 de țări.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii