Informaţii utile

8 oraşe din lume în care domină curățenia În unele orașe casele dărăpănate, trotuarele uzate și aerul întunecat creează un farmec și o imagine a metropolei cu experiență. Însă există un alt tip de orașe, în care este imposibil să nu fii surprins de curățenia perfectă din jur.
detalii
Participă la Concursul Internațional de Pictură pentru Copii pe tema deșeurilor alimentare Concursul Internațional de Pictură pentru Copii privind Mediu este organizat în fiecare an de către Organizația Națiunilor Unite Programul de Mediu (UNEP), Fundația Japoneză de pentru Pace Globală Mediu (FGPE), Bayer și Nikon Corporation. Acesta se organizează din 1991 și a primit mai mult mult de 3 milioane de lucrări de la copii din peste 150 de țări.
detalii
Atenție Concurs! Termen limită: 15 februarie 2014
detalii
Uniunea Europeană intenționează să renunțe la plastic În rezoluția recent adoptată de către Parlamentul European se solicită ca până în anul 2020 să fie eliminat de pe piață materialul plastic cel mai periculos, să fie redusă utilizarea pungilor de plastic și să se stabilească obiective cu caracter obligatoriu de reciclare a deșeurilor din plastic, anunță serviciul de presă al Parlamentului European.
detalii
Broșura Festivalului rîului Bîc Aici puteți vizualiza broșura Festivalului rîului Bîc, prima ediție
detalii
DEZVOLTARE DURABILĂ ... REALITATE SAU VIS? (II) Ce înseamnă „dezvoltare durabilă”? Din mai multe discuţii cu diferiţi reprezentanţi ai societăţii, mi-am dat seama că majoritatea oamenilor, indiferent de postura pe care o deţin, nu înţeleg fenomenul, adică nu conştientizează însăşi procesul: ce-a fost, ce este şi ce va fi. Cu alte cuvinte, capacitatea de analiză a acţiunilor din trecut, care au dus la anumite consecinţe în prezent, cu previziuni îngrijorătoare pentru viitor (şi unul foarte apropiat), este destul de precară.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii