Informaţii utile

Programul Festivalului ”Iubește-ți rîul!” Festivalul rîului Bîc va începe la ora 12.00 şi pregăteşte publicului un program artistic şi cultural de excepţie. Printre invitaţii speciali ai evenimentului sunt: Maria ILIUŢ, Ion RAZZA, ansamblul folcloric ,,PLĂIEȘII”, Maria ŢĂRNĂ şi Ionel ISTRATI.
detalii
Muzică bună, dansuri populare și bucate tradiționale. Toate, la Festivalul râului Bîc Spre uimirea unora, rîul Bîc – nepotrivit și neplăcut pentru a petrece timpul liber pentru locuitorii din Chișinău, își are izvorul în minunata rezervație naturală "Plaiul Fagului", la o distanța de 70 km de capitala țării.
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 8-a Ce-a de-a opta zi a expediţiei pe rîul Bîc este şi ultima aventură a acesteia
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 6-a }n dimineaţa zilei a şasea, am fost foarte nerăbdători să realizăm programul elaborat de organizatorii expediţiei.
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 5-a Înarmaţi cu perseverenţă şi răbdare, cei 25 de tineri ecologişti şi-au continuat traseul în municipiul Chişinău, parcurgînd circa 15 km.
detalii
Cronica expediţiei ecologice a tinerilor pe rîul Bîc: ziua a 4-a Străşeni, 11 Iulie 2013 — Echipa de tineri, de 25 de persoane, care au pornit într-o expediţie pe rîul Bîc ,pentru a salva şi-l readuce la viaţă
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii