Informaţii utile

Întâlnirea Consiliului de Bazin Bâc cu partenerii de dezvoltare - un pas spre reabilitarea ecologică râului Bâc Astăzi, 29 mai 2012, în incinta hotelului „Flowers” a avut loc Întâlnirea Consiliului de Bazin Bâc cu Partenerii de Dezvoltare din sectorul apă. Acest eveniment a adunat împreună circa 50 de persoane cărora le pasă de problemele ecologice stringente din bazinul râului Bâc, persoane care sunt conştiente că doar cu forţe comune se va reuşi salvarea şi reabilitarea ecologică a acestuia.
detalii
Nu aruncaţi PET-urile! Sere, solarii şi case din cel mai comun deşeu produs de gospodăriile din România An de an, voluntarii organizaţiilor pentru protecţia mediului care vin să cureţe de gunoaie văile rîurilor patriei adună tone de PET-uri aruncate la întâmplare.PET-urile sînt cel mai comun ambalaj pentru produsele lichide găsite în magazinele agro-alimenare din mediul rural d
detalii
A N U N Ţ privind organizarea FOR-ului ONG-urilor de mediu FORUL ONG-urilor de Mediu – redeschidem ușa către dialog intersectorial! Perioada istorică de tranziţie, traversată de societatea ţării noastre la momentul actual, este o provocare pentru toţi actorii implicaţi, în vederea consolidării dialogului şi creării de parteneriate, având un sigur scop – dezvoltarea societăţii.
detalii
Satul Gura Bîcului - gazda Şedinţei Consiliului de Bazin Bâc
detalii
De ziua mondială a Apei Centrul Național de Mediu a mers la Liceul Republican cu Profil Real La data de 22 martie 2012, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Centrul Naţional de Mediu a organizat ora ecologică “Apa – Izvorul vieţii” în cadrul Liceului Republican cu Profil Real din Republica Moldova.
detalii
Educaţia - temelia societăţii Chisinau, 12 Ianuarie 2011 — Societatea de astăzi, tot ceea ce vedem în jurul nostru, modul cum gândim, cum ne manifestăm, atitudinea noastră faţă de tot şi toţi din jurul nostru, inclusiv faţă de noi înşine, este rezultatul învăţăturilor asimilate de-a lungul anilor din diverse surse – părinţi, profesori, prieteni, vecini, cunoscuţi şi necunoscuţi.
detalii

Articole

Totalurile proiectului din bazinul r.Răut


16.11.2017 detalii

Odorizant de baie cu doar 4 ingrediente


31.10.2017 detalii

Monitorizarea calității apei pe cursul r.Răut


27.10.2017 detalii

Să învățăm despre deversarea corectă a apelor reziduale în mediul înconjurător


20.10.2017 detalii

INFOGRAFIC: Soluția optimă de colectare a deșeurilor după părerea populației


27.07.2017 detalii