Cine suntem noi

Centrul Naţional de Mediu (CNM) este o asociaţie obştească, neguvernamentală, neafiliată politic, înregistrată la 18 martie 2010. Membrii Centrului Naţional de Mediu promovează respectul faţă de natură, modul de viaţă armonios şi sănătos și implementează activităţi pentru atingerea acestui scop, atât în Republica Moldova cât şi în ţările vecine

0
ani de experiență
0
beneficiari fericiți
0
proiecte implementate
0
premii câștigate

Cele mai recente știri

29.07.2020

Seminarele pentru deținătorii de lacuri de acumulare/iazuri continuă

În data de 8 iulie 2020 au fost organizate încă două seminare pentru deținătorii sau arendașii de lacuri de acumulare/iazuri din raioanele Ocnița și Soroca.

22.06.2020

„Grădina Școlară” - perspective și oportunități pentru localitățile rurale din Republica Moldova

În perioada 18-19 iunie 2020, 16 profesori din cadrul instituțiilor de învățământ implicate în proiectul „Grădina școlară” au participat la seminarul „Grădina Școlară - perspective și oportunități pentru localitățile rurale din Republica Moldova”, organizat de către Centrul Naţional de Mediu.

13.05.2020

Plantarea unui copac frumos este întotdeauna o idee bună!

Centrul Național de Mediu a continuat și în primăvara anului 2020 activitățile sale de plantare a copacilor, pentru a extinde suprafețele împădurite și a micșora cele care sunt supuse degradării. În condiții de maximă siguranță și distanțare socială , în localitatea Șeptelici, pe malurile râulețului Iorjnița (afluent al Nistrului) în perioada 1-10 mai, au fost plantați 50 de ari de puieți de stejar roșu.